fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Grup d'Estudis Ripolletencs edita un nou número dedicat a la dona -Cultura- 09/03/2018

El Grup d'Estudis Ripolletencs (GER) va presentar el número 3 de la seva revista 973, dedicat a la dona, en el marc del Dia Internacional de les Dones. L'acte, realitzat al Centre Cultural, va comptar amb una interessant conferència a càrrec de Teresa Torns, doctora en Sociologia i experta en temes de gènere, qui va parlar sobre la dona i el treball. Seguidament, els diferents historiadors participants en la publicació, Helena Bea, Anna Sancho i Laia Palos, van fer un tastet dels seus articles sobre la situació de la dona a Ripollet i el Vallès en diferents períodes històrics, des de la prehisrtòria a la postguerra.

El Grup d'Estudis Ripolletencs edita un nou número dedicat a la dona -Imatge 1-El Grup d'Estudis Ripolletencs edita un nou número dedicat a la dona -Imatge 2-El Grup d'Estudis Ripolletencs edita un nou número dedicat a la dona -Imatge 3-El Grup d'Estudis Ripolletencs edita un nou número dedicat a la dona -Imatge 4-El Grup d'Estudis Ripolletencs edita un nou número dedicat a la dona -Imatge 5-

Aquesta publicació compta amb la col·laboració especial de David Vicente amb l'article Dones i treball assalariat a principis del segle XX i l'entrevista de Ramon Martos a Carmen Rodríguez, lluitadora social, com a representant de les dones lluitadores de Ripollet. "Hem volgut rendir-li un petit homenatge, com a representant de les dones que van estar en la clandestinitat lluitant contra el franquisme i que va ser empresonada", va explicar l'historiador del GER a l'Info Setmanal. Com a annex, s'hi inclou un nou capítol de la novel·la històrica La conspiració d'Eduard Ballesteros.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal