fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Les comparses de Ripollet s'instal·len al Centre Cultural per Carnaval -Cultura- 09/02/2018

"Carnaval. Fotografies de comparses" és l'exposició que les dues entitats fotogràfiques del municipi, Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (AFOCER) i Acció Fotogràfica Ripollet, presenten al Centre Cultural. Es tracta d'un recull d'una cinquantena d'imatges realitzades pels socis de les dues entitats amb una temàtica comuna: les comparses de la rua del Carnaval dels últims anys a Ripollet.

Les comparses de Ripollet s'instal·len al Centre Cultural per Carnaval -Imatge 1-Les comparses de Ripollet s'instal·len al Centre Cultural per Carnaval -Imatge 2-Les comparses de Ripollet s'instal·len al Centre Cultural per Carnaval -Imatge 3-Les comparses de Ripollet s'instal·len al Centre Cultural per Carnaval -Imatge 4-Les comparses de Ripollet s'instal·len al Centre Cultural per Carnaval -Imatge 5-

La mostra, que es podrà visitar fins al 28 de febrer, a la Sala 1 d'Exposicions, va ser inaugurada oficialment aquest dijous dia 9, amb la presència del regidor de Cultura, Oriol Mor, el president d'Acció Fotogràfica Ripollet, Joan Serrano, i el president d'AFOCER, Josep Manel Requena.

"L'exposició evidencia com formen part del Carnaval, encara que moltes vegades no es vegin", explicava Mor, fent referència a la figura dels fotògrafs. El regidor també va voler agrair la seva participació en la rua: "Gràcies a vosaltres, podem mantenir aquesta festivitat popular a través de la fotografia, que tant ens agrada".

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal