fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 14 de desembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 9 de febrer del 2018 -Comunicació- 09/02/2018

Avui, hem començat l'Info parlant amb Ramon Costa, que ha estat el Defensor de la Ciutadania a Ripollet durant més d'una dècada. Amb ell, hem fet balanç de tots els seus anys al càrrec i hem mirat cap al futur d'aquesta figura al municipi.

Info de la setmana: 9 de febrer del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 9 de febrer del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 9 de febrer del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 9 de febrer del 2018 -Imatge 4-Info de la setmana: 9 de febrer del 2018 -Imatge 5-

Els Diables de Ripollet són una de les entitats més implicades en els actes de Carnaval i és, en gran part, gràcies a ells, que la llegenda del Cabraboc continua passant-se de generació en generació. Ricardo Domínguez, president de l'entitat, ens ha explicat la importància que té aquesta festivitat per a la colla.

Hem dedicat la segona hora de l'Info a la cultura, però, com no podia ser d'una altra manera, tenyida de Carnaval. Hem tingut amb nosaltres Jordi Giménez, director musical de l'Escola de Música de la Societat Coral "El Vallès", que demà participa a la rua i, a més, ha celebrat aquest dies la seva Setmana Concertant.

Hem conegut una mica més Josep Manel Requena, nou president d'AFOCER, entitat que té en marxa un parell d'exposicions a Ripollet, una d'elles de temàtica carnavalesca. I, hem acabat l'Info, amb la nova incorporació a aquest temps de festa i disbauxa: Gitanes Ripollet. Hem entrevistat el ballador i assajador Agustí Carmona.

I, com sempre, durant el programa, hem repassat d'altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 h i diumenge a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

S.R.

(Fotos: Ramon Costa, ex Defensor de la Ciutadania; Ricardo Domínguez, president de Diables de Ripollet; Jordi Giménez, director musical de l'Escola de Música de la Societat Coral "El Vallès"; Josep Manel Requena, president d'AFOCER; Agustí Carmona, ballador i assajador de Gitanes de Ripollet)noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal