fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Els 40 anys de l'Escola Enric Tatché arriben carregats d'activitats -Educació- 02/02/2018

Aquest 2018, l'Escola Enric Tatché celebra el seu 40è aniversari. Famílies i mestres han creat una comissió específica que s'encarrega de dissenyar la programació que servirà per commemorar aquesta efemèride al llarg del segon i tercer trimestre del curs. Hi haurà conferències pedagògiques, on els ponents oferiran assessorament a les famílies sobre diferents temes relacionats amb els infants; tallers familiars de robòtica, cuina, artesania o esports; trobades de famílies i mestres; classes obertes de música, anglès i educació física; una exposició fotogràfica; tastets musicals; un lipdub familiar i un dinar de germanor; i un dia cooperatiu on es milloraran alguns espais del centre.

Els 40 anys de l'Escola Enric Tatché arriben carregats d'activitats -Imatge 1-Els 40 anys de l'Escola Enric Tatché arriben carregats d'activitats -Imatge 2-Els 40 anys de l'Escola Enric Tatché arriben carregats d'activitats -Imatge 3-Els 40 anys de l'Escola Enric Tatché arriben carregats d'activitats -Imatge 4-

Aquest divendres 2 de febrer, una trobada entre famílies i la direcció de l'Escola donarà el tret de sortida a les activitats. Sota el títol "Parlem, fem un cafè?", la tertúlia girarà al voltant del temps lliure i de joc dels més petits.

Una de les activitats principals d'aquest mes tindrà lloc divendres 16 de febrer, a l'aula de 5è de l'edifici central de l'Escola, a les 16.45 h. Es tracta de la conferència "Creem un bon vincle amb els nens", a càrrec de Tomás Navaroo, psicòleg i autor del llibre "La fortaleza emocional".

La Comissió del 40è aniversari també ha programat diverses "Aules obertes". Les famílies estan convidades a veure i participar en una classe de música dels seus fills o filles. Tindran lloc el dimecres 21, amb les diferents línies de P4, i divendres 23, amb les de P5.

Amb l'objectiu de presentar un recorregut per la història de l'Escola Tatché a través de fotografies, la Comissió ha fet una crida perquè antics alumnes, mestres i famílies facin arribar aquelles imatges de l'Escola que són especials per a ells. Les fotografies serviran per muntar una exposició que "pugui ajudar els nostres nens/nenes d'avui a veure com era l'escola fa uns quants anys", expliquen des de la Comissió. Les fotografies es poden entregar a la secretaria de l'Escola o, escanejades, a l'adreça de correu electrònic ampa.enric.tatche@gmail.com.

Pròximament es faran públiques les activitats dels pròxims mesos, a través del blog de l'AMPA Escola Enric Tatché i els seus perfils a les xarxes socials.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal