fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Cap de setmana de premis, com a cloenda de la campanya de Nadal -Economia- 15/01/2018

Dissabte 13 de gener, a migdia, va cloure la campanya de Nadal a Ripollet, organitzada per l'Ajuntament, amb la col·laboració de totes les agrupacions de comerciants, i oberta enguany a tots els establiments del municipi. L'acte final va ser el sorteig de la campanya "Comprar a Ripollet té premi!". En total, es van sortejar cinc premis de 100 € en vals de compra de 10 €, per gastar als establiments adherits a la campanya. Els agraciats van ser Ana Espinosa, Román Fernández, Alexandra Vidal, Dioni Fernández i Rosi Murians.

Cap de setmana de premis, com a cloenda de la campanya de Nadal -Imatge 1-Cap de setmana de premis, com a cloenda de la campanya de Nadal -Imatge 2-Cap de setmana de premis, com a cloenda de la campanya de Nadal -Imatge 3-Cap de setmana de premis, com a cloenda de la campanya de Nadal -Imatge 4-Cap de setmana de premis, com a cloenda de la campanya de Nadal -Imatge 5-

Durant la campanya, s'han repartit 160.000 butlletes i 1.200 premis valorats en més de 10.000 €. De la campanya d'enguany també destaca l'èxit del Trenet del Comerç, que va recórrer els carrers del municipi durant les vacances nadalenques, i on s'estima que van pujar unes 6.000 persones. Tot i que encara s'estan recollint dades per a la valoració final, l'Ajuntament ja ha avançat que de cara a l'any vinent intentarà que no es repeteixin les cues per pujar al trenet i que agradi més als ciutadans l'enllumenat dels carrers.

Concurs d'Aparadors de Nadal
Divendres, 12 de gener, es va fer entrega dels premis del Concurs d'Aparadors de Nadal, organitzat per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Ripollet. Enguanya la votació s'ha obert a tots els veïns i veïnes de Ripollet a través del web participa.ripollet.cat. Un Món d'Aromes és l'establiment de Ripollet que ha estat escollit com el millor aparador del Nadal 2017. TP Solucions Gràfiques i la Farmàcia Rizal han estat el segon i tercer qualificat, respectivament. L'acte de lliurament de premis es va fer a l'Alcaldia, amb la presència de l'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, i la tinenta d'alcalde Pilar Castillejo. Els premis per als tres primers aparadors més votats han estat de 400, 300 i 200 euros, respectivament. Des de l'organització, es valora positivament el fet que la votació aquest any hagi sigut una votació popular, ja que ha permès que sigui més "imparcial i que hi hagi hagut un alt grau de participació", amb un total de 788 vots.

Les activitats culturals del Nadal també van cloure aquest cap de setmana, amb el lliurament dels premis del 33è Concurs Local de Pessebres, organitzat per l'Agrupació Pessebristes de Ripollet.

R.H.

Fotos: poden veure més fotos al Facebook InfoRipolletnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal