fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Última setmana per visitar l'exposició "Entusiasme", que apropa l'art contemporani a la ciutadania -Cultura- 03/01/2018

Gairebé unes 800 persones ja han visitat al Centre Cultural l'exposició "Entusiasme. El repte i l'obstinació en la Col·lecció MACBA", amb obres de 17 artistes d'arreu del món. El 7 de gener serà l'últim dia per poder gaudir d'aquesta mostra, que pretén apropar al ciutadà l'art contemporani i que representa els 30 anys de col·leccionisme del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

Última setmana per visitar l'exposició "Entusiasme", que apropa l'art contemporani a la ciutadania -Imatge 1-Última setmana per visitar l'exposició "Entusiasme", que apropa l'art contemporani a la ciutadania -Imatge 2-

Des del Patronat Municipal de Cultura, valoren molt positivament el fet "d'haver pogut apropar l'art contemporani a Ripollet a través d'aquesta exposició". La mostra, que ha comptat amb un servei educatiu complementari i altres activitats educatives, ha rebut la visita de quatre grups d'alumnes de Primària de l'escola Enric Tatché. També han fet una visita guiada un grup de gent gran del Centre de dia Can Vargas.

Tres conceptes bàsics: entusiasme, repte i obstinació
"Entusiasme" és una exposició itinerant del Programa d'Arts Visuals de l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona, comissariada per David Armengol. El visitant es trobarà amb 5 aproximacions artístiques possibles basades en l'acte entusiasta i lligades al repte i l'obstinació. Obres amb tècniques i materials molt diversos, com ara olis, audiovisuals, dibuixos en paper, tubs de neó i objectes, que els faran reflexionar. L'exposició va arribar al novembre a Ripollet després de passar per Badalona, on es va estrenar, i recorrerà 9 municipis fins al 2019.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal