fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Drets Socials
Arriba el mercat d'intercanvi de joguines al pati del Centre Cultural el dimecres 3 -Drets Socials- 02/01/2018

El dia 3 de gener tindrà lloc un mercat d'intercanvi de joguines al pati del Centre Cultural, de 10 h a 14 h. Aquesta iniciativa forma part de la campanya de recollida de joguines "Donem joc", que organitza l'Ajuntament de Ripollet i Protecció Civil. Els infants que hagin anat a deixar una joguina els dies 22, 23, 29 i 30 de desembre als punts de recollida, compten amb un val que els servirà per intercanviar-la per una altra.

Arriba el mercat d'intercanvi de joguines al pati del Centre Cultural el dimecres 3 -Imatge 1-Arriba el mercat d'intercanvi de joguines al pati del Centre Cultural el dimecres 3 -Imatge 2-Arriba el mercat d'intercanvi de joguines al pati del Centre Cultural el dimecres 3 -Imatge 3-Arriba el mercat d'intercanvi de joguines al pati del Centre Cultural el dimecres 3 -Imatge 4-

El mercat d'intercanvi de joguines està destinat a tots els infants del municipi i comptarà amb una xocolatada i contacontes. "Hi podran participar tots els nens i nenes de Ripollet, independentment de la situació econòmica de la seva família, amb la idea de reutilitzar i de trencar una mica amb la dinàmica consumista que tenim per Nadal", explica Montse Llorens, de Serveis Socials. Enguany s'ha volgut que el mercat d'intercanvi de joguines sigui també un espai intergeneracional. Segons Llorens, el dia 3 de gener "és un dimecres de vacances de Nadal i, amb el mercat setmanal, molts infants aniran amb els avis a fer l'intercanvi de joguines".

Recollida de joguines
Diversos voluntaris de Protecció Civil van ser els encarregats de fer la recollida de joguines a peu de carrer al desembre. "Es parteix de la recollida de joguines que s'acostuma a fer per Nadal, però hem intentat transformar-la", explicava Reyes Muñoz, tinent d'alcalde de Serveis Socials i Gent Gran.

M.F.

Fotos: Cartell de la campanya "Donem joc" i imatges de les joguines recollides el mes de desembre.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal