fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Recollida de cartes als Reis Mags solidària, aquest dimarts a la tarda al barri del Pont Vell -Cultura- 02/01/2018

Tot i que no és habitual que Ses Majestats s'encarreguin de recollir les cartes als diferents pobles i ciutats, Ripollet Costums i Tradicions ho fa possible cada any a Ripollet. Avui, dimarts 2 de gener, l'entitat ha organitzat una segona jornada de recollida de cartes, de 17 h a 20 h a la carretera de l'Estació, davant de la Creu Roja.

Recollida de cartes als Reis Mags solidària, aquest dimarts a la tarda al barri del Pont Vell -Imatge 1-Recollida de cartes als Reis Mags solidària, aquest dimarts a la tarda al barri del Pont Vell -Imatge 2-Recollida de cartes als Reis Mags solidària, aquest dimarts a la tarda al barri del Pont Vell -Imatge 3-Recollida de cartes als Reis Mags solidària, aquest dimarts a la tarda al barri del Pont Vell -Imatge 4-

Enguany, però, els Reis Mags arriben acompanyats d'una campanya solidària de recollida d'aliments: Cors solidaris. Junts contra la fam. Gemma Edo, membre de Ripollet Costums i Tradicions, ha volgut destacar que les donacions són voluntàries: "Ja ho diem ben clar: qui pugui. No és obligatori portar menjar per anar a veure els Reis". Tothom que ho vulgui podrà fer avui les seves donacions d'aliments al barri del Pont Vell, a la mateixa haima del rei. Els aliments que es recolliran han de ser productes de llarga durada, com per exemple, arròs, pasta, oli, llet, llegums, conserves o galetes, i es donaran a Càritas Ripollet.

La recollida de cartes és possible gràcies als voluntaris que treballen amb Ripollet Costums i Tradicions. Els Gegants de Ripollet també hi col·laboren fent arribar als Reis les cartes de tots aquells infants que, per diferents motius, no poden apropar-se fins a les haimes. D'altra banda, el Centre d'Esplai La Gresca prepararà una xocolatada popular i muntarà el seu arbre dels desitjos a la recollida de cartes del barri del Pont Vell.

Recollida de cartes de l'A.V. Sant Andreu i A.V. Can Vargas
Els dies 3 i 4 el carter reial també passarà a recollir les cartes dels infants, de 17.30 h a 20.30 h, al carrer de Federico García Lorca, al local número 5.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal