fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Continuen oberts fins al 4 de gener els patis de les escoles Tatché i Tiana -Educació- 02/01/2018

Després de l'Any Nou, continua el programa "Patis oberts", l'objectiu del qual és oferir més zones de joc lliure i esportiu a tota la població. Els dies 2, 3 i 4 de gener, les pistes de les escoles Enric Tatché i Tiana estaran obertes durant tot el matí, de 10 h a 13 h. Hi haurà un responsable de l'espai que vetllarà pel bon ús de les instal·lacions i proposarà activitats i jocs als usuaris.

Continuen oberts fins al 4 de gener els patis de les escoles Tatché i Tiana -Imatge 1-Continuen oberts fins al 4 de gener els patis de les escoles Tatché i Tiana -Imatge 2-

El dia 2 de gener, la companyia Guixot de 8, especialitzada en portar jocs a carrers i places d'arreu, instal·larà els seus originals jocs al pati de l'escola Tiana i el 3 de gener ho farà al de l'escola Enric Tatché. El 3 de gener, el pati de l'escola Tiana acollirà una sessió d'handbol i el dia 4 gaudirà del circ social, a càrrec d'Alehop! Escola de circ social, un projecte que es va posar en marxa el passat 14 de novembre a Ripollet per treballar la cohesió social amb joves de diferents instituts.

Són diverses les entitats esportives del municipi que han volgut sumar-se al programa, com ara el Club Bàsquet Ripollet, el Club Handbol Ripollet, el Club Tenis Ripollet i Patis Solidaris. A més d'esports i jocs, els patis també acolliran una zona de "Lectura infantil" amb material de la Biblioteca Municipal. El seu objectiu és fomentar l'ús de la lectura en qualsevol context educatiu.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal