fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 18 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Els finalistes del Concurs d'Idees Innovadores presenten els seus projectes davant el jurat -Economia- 23/11/2017

Les dues entitats ripolletenques que han estat finalistes al concurs, Ripolab Hacklab i l'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola, van presentar la seva proposta el passat 21 de novembre, juntament amb els altres 8 finalistes. Cada finalista va exposar les seves idees i les característiques de la seva proposta davant el jurat del concurs i d'una cinquantena d'assistents a la jornada de presentació. En els propers dies es coneixaran els guanyadors d'aquesta edició. El concurs vol identificar, fer emergir i accelerar la posada en marxa d'idees innovadores que tinguin potencial de crear ocupació de manera sostenible i que es plasmin en una proposta inicial de projecte empresarial. Els quatre projectes guanyadors rebran una aportació econòmica de 2.500 euros cadascun i el suport d'una consultoria externa per a la maduració i millora de la idea, el contrast amb potencials clients, en l'elaboració del model de negoci i full de ruta del projecte.

Els finalistes del Concurs d'Idees Innovadores presenten els seus projectes davant el jurat -Imatge 1-Els finalistes del Concurs d'Idees Innovadores presenten els seus projectes davant el jurat -Imatge 2-

A més, tindran accés a serveis i recursos d´altres administracions locals i participaran en una trobada anual d´emprenedoria amb possibilitat de presentació a potencials inversors. Els projectes guanyadors també rebran suport de la comunitat de la Xarxa d'Innovació Social del Vallès en la difusió i promoció dels projecte.

Els projectes finalistes
Ripolab Hacklab és una comunitat digital oberta a tothom que treballa per divulgar la tecnologia a tots els nivells socials i propiciar el seu estudi tant a les escoles com al nucli familiar. Per això, organitza xerrades, activitats i tallers gratuïts sobre diferents temàtiques relacionades amb la tecnologia, com ara robòtica, programació o tinkering. Ripolab Hacklab espera que la seva actuació dins la societat retorni a ella mateixa en forma d'una comunitat més justa, preparada i solidària.

L'Associació Aturats/des Ripollet-Cerdanyola ha presentat un projecte d'un càtering social "Menjar bo i just". El projecte es tracta d'un càtering obert a tothom, però amb uns preus diferents per la gent necessitada o a l'atur i per la gent gran.

La resta dels projectes finalistes de la 4a edició del concurs d´idees innovadores són els següents:
Confecció de roba de senyora sostenible i ecològica.
Bicinity Eco-lògic.
Arte Paliativo.
Filigrana Produccions.
iCanWalk.
Chapter#2.
Som Solidaris-Ens ajudem?
Resident.

Fotos: Consell Comarcal del Vallès Occidental. Sessió de presentació.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal