fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 17 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Debat territorial a Ripollet per confeccionar el programa de la candidatura Catalunya en Comú-Podem -Política- 16/11/2017

Dimecres a la tarda, Ripollet va acollir un debat territorial dels inscrits de Podem i Catalunya en Comú del Vallès Occidental, per tal de perfilar el programa de la candidatura Catalunya en Comú-Podem per a les eleccions del 21 de desembre.

Debat territorial a Ripollet per confeccionar el programa de la candidatura Catalunya en Comú-Podem -Imatge 1-Debat territorial a Ripollet per confeccionar el programa de la candidatura Catalunya en Comú-Podem -Imatge 2-

Els assistents a l'acte, que va tenir lloc a la Sala d'Actes del Centre Cultural, van plantejar les diverses necessitats del territori, tant generals com concretes. Pel que fa a nivell general, es van posar temes sobre la taula com ara l'habitatge, l'atur, la pobresa energètica i el transport públic. Entre les necessitats que afecten concretament al municipi, es va parlar de l'hospital per a Ripollet, Cerdanyola i Montcada i del soterrament de l'autopista C-58 al seu pas per Ripollet.

Des de Podem Ripollet, han expressat el seu agraïment "a l'organització per haver escollit Ripollet com a seu d'aquest debat territorial, així com l'interès per les necessitats socials de la nostra comarca i els seus municipis".

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal