fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
L'Ajuntament i Font presenten a peu de carrer la T-10 Targeta Urbana -Serveis- 16/11/2017

Aquest dimecres, 15 de novembre, algunes persones han pogut comprar la nova targeta T-10 Urbana d'una zona per viatjar dins Ripollet amb les línies d'autobús 685 (Tiana-Montcada) i 620 (Ripollet-Barcelona). Ho han fet en el marc de la presentació pública de la nova targeta que la Regidoria de Transport Públic i l'empresa Font van fer davant del Centre Cultural. El preu de la T-10 Urbana és de 8,25 € i ja es pot adquirir a les oficines d'Autocars Fons o directament als conductors d'aquestes línies.

L'Ajuntament i Font presenten a peu de carrer la T-10 Targeta Urbana  -Imatge 1-L'Ajuntament i Font presenten a peu de carrer la T-10 Targeta Urbana  -Imatge 2-L'Ajuntament i Font presenten a peu de carrer la T-10 Targeta Urbana  -Imatge 3-L'Ajuntament i Font presenten a peu de carrer la T-10 Targeta Urbana  -Imatge 4-L'Ajuntament i Font presenten a peu de carrer la T-10 Targeta Urbana  -Imatge 5-

El regidor de Transport Públic, Fran Sánchez i la tècnica del Departament, Rosa Moragas, van ser els encarregats d'informar a tots els ciutadans que passaven per la rambla de Sant Jordi de la posada en marxa de la nova Targeta Urbana, a més de repartir la nova Guia del transport públic, reeditada recentment. Sánchez va destacar que "és una targeta que ens havia demanat molt la ciutadania, per circular dintre de Ripollet i a un preu més reduït, perquè entenem que poc més de 80 cèntims és un preu molt acceptable i és una reivindicació que ens han fet també, especialment, els veïns de Can Tiana-Pont Vell".

A l'acte també hi era present Rubén Segura del departament d'Atenció al Client de Font, encarregat d'informar i vendre tant la T-10 Targeta Urbana com la que l'empresa ven de dues zones a un preu de 16,25 €, només per a l'ús de les seves línies. Segura va assegurar que molta gent els ha demanat aquesta targeta i explicava que les expectatives de Font són "que la targeta es vengui i que ajudi a la gent". Quant a la resposta de la gent al carrer, Segura explicava que "al principi ha costat una miqueta, perquè és molta informació i les coses noves al principi fan por, però s'han anat interessant".

Font va aprofitar l'acte públic per mostrar un dels 4 nous vehicles que l'empresa ha adquirit recentment, amb capacitat per a entre 50 i 55 persones, i que destinarà a la línia e4 Servei Express cap a Barcelona.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal