fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 19 de setembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
J. M. Osuna: "La democràcia sempre guanyarà la violència" -Política- 02/10/2017

Amb aquestes paraules l'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, ha finalitzat la seva intervenció a la porta de l'Ajuntament i davant desenes de persones, per tal de mostrar el seu "més absolut rebuig a la vulneració dels drets d'expressió, reunió, participació i de les nostres llibertats que van tenir lloc ahir", 1 d'octubre. Osuna ha tingut paraules d'agraïment a totes les persones que van fer possible el referèndum, "contra tota adversitat" i sense cap incidència remarcable; a la professionalitat de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra i també de solidaritat amb els més de 800 ferits.

J. M. Osuna: "La democràcia sempre guanyarà la violència" -Imatge 1-J. M. Osuna: "La democràcia sempre guanyarà la violència" -Imatge 2-J. M. Osuna: "La democràcia sempre guanyarà la violència" -Imatge 3-J. M. Osuna: "La democràcia sempre guanyarà la violència" -Imatge 4-

"La violència i al judicialització no pot ser mai resposta a les legítimes aspiracions dels pobles i de les persones", ha assegurat l'alcalde de Ripollet, afirmant que l'únic camí és el diàleg i la via política.

Osuna ha valorat positivament els 6.931 vots que es van dipositar a Ripollet, tenint en compte la repressió i les adversitats viscudes. "S'ha votat i hem dit ben alt al món que la repressió no podrà callar la nostra voluntat", ha dit Osuna, després de demanar el suport de les institucions europees i de la comunitat internacional, que "no pot continuar mirant cap a un altre costat". Davant sentiments de ràbia, impotència i tristesa, l'alcalde també ha assegurat que "també restarà en els nostres cors i en la nostra memòria l'actitud cívica, serena, coratjosa, pacífica i persistent d'un poble que vam sortir a votar i exercir la democràcia malgrat les amenaces i l'estat de setge i por".

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal