fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 18 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Ordinari del 28 de setembre del 2017 -Plens- 28/09/2017

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 28 de setembre, un nou Ple Ordinari. L'ordre del dia compta amb 12 punts i 3 mocions. Entre els punts que es debatran destaquen tres relacionats amb la proposta de municipalització del servei d'abastiment d'aigua a Ripollet.

Avanç del Ple Ordinari del 28 de setembre del 2017 -Imatge 1-

Als altres punts de l'ordre del dia seran l'aprovació de les festes locals per al 2018, que seran el 21 de maig i el 27 d'agost, l'aprovació d'una declaració per unes inversions financerament sostenibles i l'aprovació definitiva de l'rdenança municipal d'establiments i control d'activitats, entre altres.

Pel que fa a les mocions, C's en presenta una per defensar els funcionaris i treballadors públics municipals davant el referèndum de l'1 d'octubre. C's en presenta una altra conjuntament amb Decidim i la regidora no adscrita, Mònica Laborda, per adherir-se a la campanya d'accessibilitat real promoguda per l'entitat AFIS. Finalment, Laborda en presenta una tercera en defensa de l'assignatura de Filosofia en l'ensenyament.

El Ple començarà a les 19.30 hores i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal