fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 26 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis socials
Arrenquen els actes del Club de Jubilats pel Dia Internacional de la Gent Gran -Serveis socials- 29/09/2017

El pròxim dia 30 de setembre tindran lloc al Centre Cultural una sèrie d'actes organitzats pel Club de Jubilats Pensionistes i Plataforma Ciutadana de Ripollet, dins el marc dels actes en commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran, el dia 1 d'octubre.

Arrenquen els actes del Club de Jubilats pel Dia Internacional de la Gent Gran -Imatge 1-Arrenquen els actes del Club de Jubilats pel Dia Internacional de la Gent Gran -Imatge 2-

Està previst que obri l'acte amb unes paraules la regidora Reyes Muñoz. A continuació, hi haurà una pràctica d'escacs per part dels alumnes del Club d'Escacs de Ripollet i un recital de poesia a càrrec dels grups de centres per a la gent gran. L'acte comptarà amb les actuacions de grups del Cuadro Andaluz de Ripollet, de l'Asociación Tres Pasos i de la Societat Coral "El Vallès", a càrrec del professor de l'escola de música Jordi Jiménez. Durant la jornada, es realitzarà una entrega d'obsequis per part de les autoritats i del president del Club de Jubilats i Pensionistes.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal