fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 19 de setembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El Consell Comarcal convoca la quarta edició del Concurs d'Idees Innovadores per a reptes socials -Economia- 20/09/2017

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha obert fins al 20 d'octubre la convocatòria de la quarta edició del Concurs d'Idees Innovadores per a reptes socials. El certamen vol identificar, fer emergir i accelerar la posada en marxa d'idees innovadores que tinguin potencial de crear ocupació de manera sostenible i que es plasmin en una proposta inicial de projecte empresarial. S'hi poden presentar associacions, entitats, fundacions, ciutadans, cooperatives i empreses, universitats, centres de recerca i escoles de formació professional, entre altres.

El Consell Comarcal convoca la quarta edició del Concurs d'Idees Innovadores per a reptes socials -Imatge 1-El Consell Comarcal convoca la quarta edició del Concurs d'Idees Innovadores per a reptes socials -Imatge 2-

Els quatre projectes guanyadors rebran una aportació econòmica de 2.500 euros cadascun i el suport d'una consultoria externa per a la maduració i millora de la idea, el contrast amb potencials clients, en l'elaboració del model de negoci i full de ruta del projecte. A més, tindran accés a serveis i recursos d'altres administracions locals i participaran en una trobada anual d'emprenedoria amb possibilitat de presentació a potencials inversors. Els projectes finalistes també rebran suport de la comunitat de la Xarxa d'Innovació Social del Vallès en la difusió i promoció dels projectes.

Les propostes presentades cal que estiguin vinculades al sector de l'economia social i solidària i proposin un model de gestió empresarial que fomenti la democràcia interna i la responsabilitat social amb el territori. També cal que incorporin elements innovadors ja sigui en la mateixa idea com en el producte, servei o procés i potenciïn i fomentin la cultura emprenedora, la participació i la creativitat. Cal que sigui possible concretar les propostes en projectes amb impacte econòmic directe o indirecte.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal