fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Més d'11 quilòmetres per lluitar contra l'esclerosi múltiple -Esport- 10/07/2017

Ripollet es va mullar aquest diumenge, 9 de juliol, contra l'esclerosi múltiple un any més. El Patronat Municipal d'Esports (PAME) s'hi va adherir obrint durant tot el dia la piscina descoberta del Poliesportiu. L'objectiu era recollir fons econòmics per a la investigació d'aquesta malaltia. En total, van nedar 44 persones per aquesta bona causa i van completar 11.400 metres a la piscina.

Més d'11 quilòmetres per lluitar contra l'esclerosi múltiple -Imatge 1-Més d'11 quilòmetres per lluitar contra l'esclerosi múltiple -Imatge 2-Més d'11 quilòmetres per lluitar contra l'esclerosi múltiple -Imatge 3-

A banda de poder nedar a favor de la lluita contra l'esclerosi múltiple, es va instal·lar a l'exterior un estand on s'informava sobre la malaltia i sobre la jornada del Mulla't. Els ripolletencs hi van poder col·laborar econòmicament. Es van recaptar 381 euros en venda de material i també 91'45 euros en donatius. En total, es van recollir 472'45 euros.

Més de 600 piscines de tot Catalunya participen any rere any en aquesta jornada solidària que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple des de fa més de 20 anys. Milers de ciutadans es mullen i neden metres per solidaritzar-se amb les 7.000 persones afectades per aquesta malaltia a tot el país.

Fotos: Patronat Municipal d'Esports (PAME).

J.S.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal