fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
El públic gaudeix de 18 curtmetratges en la vetllada del Certamen de Curts -Joventut- 10/07/2017

El Certamen de Curts de Ripollet va celebrar aquest dissabte, 8 de juliol, al vespre una nova edició. El pati del Casal de Joves es va omplir per gaudir de la projecció de les obres finalistes en els dos concursos, Made in Ripo i Curts Express. Seguidament, es van fer públics els noms dels guanyadors i es van entregar els premis. Alba Recuero i Santi Bravo van guanyar el Concurs Made in Ripo amb el curt Adiós. Per la seva banda, el curtmetratge La lámpara de la sabiduría es va endur el Concurs de Curts Express. Aquest curt va estar realitzat per Sílvia Solano, Estefanía Gómez, Pol López, Artur Mora, Cèlia González, Ivan Arias, Oriol Rigat, María Domingo, Eva Pulgarín, Núria Montenegro i Dani Casti.

El públic gaudeix de 18 curtmetratges en la vetllada del Certamen de Curts -Imatge 1-El públic gaudeix de 18 curtmetratges en la vetllada del Certamen de Curts -Imatge 2-El públic gaudeix de 18 curtmetratges en la vetllada del Certamen de Curts -Imatge 3-

A la categoria del Concurs Made in Ripo s'havien presentat 9 curtmetratges. Es tracta de cintes d'autor i realitzats a Ripollet. Alba Recuero i Santi Bravo van guanyar amb el curt Adiós, que va ser triada pel jurat popular. Els dos joves s'enduen 300 euros de premi i un record de la vetllada amb aquesta cinta de 4 minuts i mig. Adiós explica la història d'una noia que decideix acabar amb la seva relació de parella, malgrat que acaba de néixer la seva primera filla.

Per altra banda, al Concurs de Curts Express es van presentar 9 cintes, de les quals una va quedar desqualificada perquè no hi apareixia la frase específica. Els ítems escollits per a aquesta edició van ser una llàntia (objecte), la frase "la sabiduria me persigue pero yo soy más rápida" i els romans com a temàtica del curt. La cinta guanyadora va ser La lámpara de la sabiduría, realitzada per Sílvia Solano, Estefanía Gómez, Pol López, Artur Mora, Cèlia González, Ivan Arias, Oriol Rigat, María Domingo, Eva Pulgarín, Núria Montenegro i Dani Casti. Tots ells s'enduen 300 euros i un record del certamen. La seva cinta, amb una durada de 2 minuts 54 segons, explica la lluita entre els romans i els gals per aconseguir la llàntia de la saviesa. El curt que va assolir la segona posició va ser Toñis nightmare i en tercer lloc va quedar la cinta Ripollum.

Cal destacar que totes les obres presentades es podran visualitzar al canal de Youtube 'Joves de Ripollet' de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet.

Fotos: Ripollet al Día (Judit Josa).

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal