fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Uns 1.300 infants gaudeixen de les vacances als casals d'estiu de lleure i esportius -Joventut- 10/07/2017

Els Casals d'estiu de lleure i esportius van comenšar el passat 26 de juny amb total normalitat i sense cap tipus d'incidŔncia. La primera setmana van comenšar un total de 670 infants d'entre 3 i 12 anys als casals d'estiu que realitzen les entitats de lleure i les AMPA als centres educatius del municipi.

Uns 1.300 infants gaudeixen de les vacances als casals d'estiu de lleure i esportius -Imatge 1-Uns 1.300 infants gaudeixen de les vacances als casals d'estiu de lleure i esportius -Imatge 2-

Aquesta xifra, per˛, s'espera que ascendeixi fins a 765 durant les pr˛ximes setmanes. A mÚs, a la primera setmana tambÚ van comenšar 402 nens i nenes al casal esportiu que ofereix el Patronat Municipal d'Esports per a infants i joves de 5 a 14 anys; aquest n˙mero va ascendir fins a 440 durant la segona setmana.

Les activitats de lleure
El Centre d'Esplai l'Estel, que realitza el seu casal a l'escola Els Pinetons adrešat a infants de 3 a 15 anys, comptarÓ amb un total de 180 nens. El Casal de La Gresca es fa a l'escola Tiana i tindrÓ un total de 160 infants. L'escola TatchÚ, on l'AMPA del centre realitza per primera vegada un casal d'estiu, comptarÓ amb 165 menors. I l'escola El Martinet, que tambÚ s'estrena en l'organitzaciˇ d'un casal d'estiu, comptarÓ amb 140 participants. Finalment, per l'escola Ginesta, que realitza un campus esportiu amb el Futbol Sala Ripollet, hi passaran 120 infants.

Casals esportius
Altres casals que tambÚ han comenšat sˇn els que realitzen les entitats esportives: el BÓsquet Sant Gabriel amb 62 infants al Pavellˇ Municipal Francesc Barneda i al colĚlegi Sant Gabriel; el Club Futbol Ripollet amb 30 nens d'entre 4 i 14 anys al camp de futbol; i el Tennis Ripollet amb 80 nens que utilitzen el Poliesportiu i les pistes de Tennis Sandacos.

L'Ajuntament de Ripollet, juntament amb els responsables tŔcnics que han treballat aquest any en el projecte de casals d'estiu, es mostren satisfets amb el bon inici de les activitats d'estiu de lleure i esportives i per la xifra de participants. Aquests Casals d'estiu de lleure i esportius s'allargaran durant tot el mes de juliol, fins al dia 28, i es duran a terme en instalĚlacions municipals.

J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal