fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 20 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Uns 1.300 infants gaudeixen de les vacances als casals d'estiu de lleure i esportius -Joventut- 10/07/2017

Els Casals d'estiu de lleure i esportius van començar el passat 26 de juny amb total normalitat i sense cap tipus d'incidència. La primera setmana van començar un total de 670 infants d'entre 3 i 12 anys als casals d'estiu que realitzen les entitats de lleure i les AMPA als centres educatius del municipi.

Uns 1.300 infants gaudeixen de les vacances als casals d'estiu de lleure i esportius -Imatge 1-Uns 1.300 infants gaudeixen de les vacances als casals d'estiu de lleure i esportius -Imatge 2-

Aquesta xifra, però, s'espera que ascendeixi fins a 765 durant les pròximes setmanes. A més, a la primera setmana també van començar 402 nens i nenes al casal esportiu que ofereix el Patronat Municipal d'Esports per a infants i joves de 5 a 14 anys; aquest número va ascendir fins a 440 durant la segona setmana.

Les activitats de lleure
El Centre d'Esplai l'Estel, que realitza el seu casal a l'escola Els Pinetons adreçat a infants de 3 a 15 anys, comptarà amb un total de 180 nens. El Casal de La Gresca es fa a l'escola Tiana i tindrà un total de 160 infants. L'escola Tatché, on l'AMPA del centre realitza per primera vegada un casal d'estiu, comptarà amb 165 menors. I l'escola El Martinet, que també s'estrena en l'organització d'un casal d'estiu, comptarà amb 140 participants. Finalment, per l'escola Ginesta, que realitza un campus esportiu amb el Futbol Sala Ripollet, hi passaran 120 infants.

Casals esportius
Altres casals que també han començat són els que realitzen les entitats esportives: el Bàsquet Sant Gabriel amb 62 infants al Pavelló Municipal Francesc Barneda i al col·legi Sant Gabriel; el Club Futbol Ripollet amb 30 nens d'entre 4 i 14 anys al camp de futbol; i el Tennis Ripollet amb 80 nens que utilitzen el Poliesportiu i les pistes de Tennis Sandacos.

L'Ajuntament de Ripollet, juntament amb els responsables tècnics que han treballat aquest any en el projecte de casals d'estiu, es mostren satisfets amb el bon inici de les activitats d'estiu de lleure i esportives i per la xifra de participants. Aquests Casals d'estiu de lleure i esportius s'allargaran durant tot el mes de juliol, fins al dia 28, i es duran a terme en instal·lacions municipals.

J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal