fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Ripollet acull la reunió de totes les seccions locals de l'ANC de la comarca -Política- 15/05/2017

Ripollet per la Independència, l'agrupació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), organitza durant aquest mes de maig diverses activitats. Aquest dilluns, 15 de maig, serà l'amfitriona de la reunió de la comarcal del Vallès de l'ANC, que es durà a terme al Centre Cultural a partir de les 19.30 hores. Es tracta d'una de les trobades periòdiques que celebren les agrupacions territorials de l'ANC. En aquesta ocasió, totes les seccions locals de l'ANC al Vallès es trobaran a Ripollet. Durant l'assemblea, es debatran diversos temes relacionats amb l'actualitat, com ara les possibles futures mobilitzacions o el balanç de l'actual campanya del 'Sí pel referèndum'.

Ripollet acull la reunió de totes les seccions locals de l'ANC de la comarca -Imatge 1-Ripollet acull la reunió de totes les seccions locals de l'ANC de la comarca -Imatge 2-

La següent cita de Ripollet per la Independència tindrà lloc dijous, 18 de maig. El Centre Cultural acollirà una xerrada de David Fernández, vicepresident del Cercle Català de Negocis. Fernández parlarà sobre economia, el món de l'empresa i la independència i les seves conseqüències. Segons Ripollet per la Independència, l'objectiu de la xerrada és demostrar els empresaris que, en cas d'independència de Catalunya, els beneficis serien majors que no pas els desavantatges.

Fotos: Imatge promocional de la campanya del 'Sí pel referèndum' (assemblea.cat) i foto de David Fernández (CCN).

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal