fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Ripollet Rock Festival 2017 incorpora dues noves bandes al seu cartell -Cultura- 12/05/2017

A poc a poc, es va donant a conèixer el cartell del pròxim Ripollet Rock Festival, que enguany arriba a la seva 25a edició. Aquesta setmana s'ha conegut el nom de la banda catalana i del grup local de Ripollet. Es tracta dels conjunts Regresión i Rising Core, dues bandes de metal que acompanyaran als japonesos Loudness dalt de l'escenari en aquesta cita amb el rock més dur.

El Ripollet Rock Festival 2017 incorpora dues noves bandes al seu cartell -Imatge 1-El Ripollet Rock Festival 2017 incorpora dues noves bandes al seu cartell -Imatge 2-El Ripollet Rock Festival 2017 incorpora dues noves bandes al seu cartell -Imatge 3-El Ripollet Rock Festival 2017 incorpora dues noves bandes al seu cartell -Imatge 4-

Regresión és el conjunt català de heavy metal amb més projecció a escala estatal d'aquest moment. Les seves lletres en castellà els han permès girar per la península, i han rubricat un recent i exitós tour per tot el territori espanyol, acompanyats de les bandes Zenobia i Guadaña. La seva gira conjunta els ha portat a Madrid, Bilbao, Burgos i Barcelona, entre altres. Al Ripollet Rock Festival 2017 faran un tast del seu pròxim treball discogràfic Terra Ignis.


Per altra banda, la representació local de Ripollet anirà a càrrec de la banda de metal progressiu Rising Core. Alguns dels seus integrants provenen de la desapareguda Bartok, però en aquest nou projecte han afegit elements simfònics en la seva sonoritat. El seu anterior disc Rise va tenir una bona acollida en països com ara Japó, Canadà o Estats Units. En aquesta cita del Ripollet Rock Festival presentaran alguns dels temes nous que formaran part del seu futur treball discogràfic. La banda està formada pel guitarrista Juan Martín 'jg6', Verónica Galindo és la seva cantant, Néstor Morente posa el ritme a la bateria, Helenca Montañés està als teclats i el ripolletenc Juan Fran Jerez s'encarrega del baix.



El Ripollet Rock Festival 2017 tindrà lloc el pròxim 25 d'agost, en el marc de la Festa Major. Per a més informació i conèixer les novetats de l'edició d'aquest any, es pot visitar la pàgina web www.ripolletrockfestival.com.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal