fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Els japonesos Loudness seran els caps de cartell del 25è Ripollet Rock Festival -Cultura- 12/04/2017

El Ripollet Rock Festival celebra enguany el seu 25è aniversari i, poc a poc, està donant algunes pistes de com serà aquesta festa d'aniversari. Per una banda, la cita més heavy de Ripollet ha presentat un nou logotip, dissenyat per Fernando Navarro Nanderas, amb motiu d'aquest quart de segle de vida. A més, ja s'ha fet públic el nom del grup que encapçalarà el cartell d'aquest any. Es tracta dels japonesos Loudness, tot un referent del heavy metal asiàtic, que han escollit Ripollet per al seu únic concert a tot Espanya en aquest 2017.

Els japonesos Loudness seran els caps de cartell del 25è Ripollet Rock Festival -Imatge 1-Els japonesos Loudness seran els caps de cartell del 25è Ripollet Rock Festival -Imatge 2-Els japonesos Loudness seran els caps de cartell del 25è Ripollet Rock Festival -Imatge 3-

Loudness, liderats pel guitarrista Akira Takasaki, van fer-se un nom a Estats Units a mitjans dels anys 80 amb el seu disc Thunder in the East. A partir d'aquí, van obrir-se camí també a Europa, convertint-se en un referent del metal asiàtic i japonès. Amb més de tres dècades a les esquenes, continua actuant als festivals de rock més importants de tot el planeta. A Ripollet, repassaran els temes més emblemàtics de tots la seva carrera.

El Ripollet Rock Festival 2017 tindrà lloc el pròxim 25 d'agost, en el marc de la Festa Major. Per a més informació i conèixer les novetats de l'edició d'aquest any, es pot visitar la pàgina web www.ripolletrockfestival.com.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal