fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Oberta la convocatòria per a participar en el programa de Garantia Juvenil "InserjoveVallès II" -Economia- 26/04/2017

La convocatòria per a la selecció de tots aquells joves que vulguin participar en el Programa Integral de Garantia Juvenil "InserjoveVallès II" estarà oberta fins al 4 de maig. Aquest programa està adreçat a joves d'entre 16 i 29 anys, inscrits al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i al programa de Garantia Juvenil. Ofereix serveis d'orientació i tutorització, formació i adquisició d'experiència professional, per tal de garantir la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu per part del jove.

Oberta la convocatòria per a participar en el programa de Garantia Juvenil "InserjoveVallès II" -Imatge 1-Oberta la convocatòria per a participar en el programa de Garantia Juvenil "InserjoveVallès II" -Imatge 2-

"Inserjovevallès II" s'emmarca dins les iniciatives de segones oportunitats o noves oportunitats recomanades per la Unió Europea i està finançat per la Generalitat de Catalunya - SOC, i pel Fons Social Europeu. A més, compta amb la participació dels ajuntaments de Ripollet, Terrassa, Sabadell, Rubí, Barberà i Badia, i la coordinació del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Per participar en el programa cal adreçar-se al Patronat Municipal d'Ocupació de Ripollet, trucar al 93 580 76 42 o enviar un correu electrònic a etorres@ripolletocupacio.cat.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal