fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Les novetats, els llibres més venuts al Racó de les lletres locals -Cultura- 24/04/2017

Els llibres més venuts al Racó de lletres locals aquest 2017 han estat les novetats d'aquest any: Mama Naturaleza, de Júlia Pérez i Alba la pintora de Somnis, El enfermero de Lenin, de Valentín Roma, del qual es van esgotar els exemplars durant la signatura a migdia, i Solo, de Samuel Valiente. El Racó està preparant la presentació pública de la novel·la de Valentín Roma per al mes de juny.

Les novetats, els llibres més venuts al Racó de les lletres locals  -Imatge 1-Les novetats, els llibres més venuts al Racó de les lletres locals  -Imatge 2-Les novetats, els llibres més venuts al Racó de les lletres locals  -Imatge 3-Les novetats, els llibres més venuts al Racó de les lletres locals  -Imatge 4-

En el Racó de lletres locals també van comptar amb una novetat de darrera hora, el llibre sobre la història de les festes alternatives a Manresa del que és coautor el ripolletenc Marc Padró 1981-2016. Des de la reserva.

La resta de títols habituals del Racó també van ser ben acollits pels lectors ripolletencs aquest any. Llibres sobre història local, com Històries de Ripollet. Edició commemorativa, de Manel Mogas, i Ripollet 1970, de Miquel Petit; el repàs a les vivències personals com a corresponsal de guerra de Nicolás Valle, Secrets de Guerra, i el llibre sobre lactància infantil Daniela i la teta, de Julieta Bazán, completen la llista de més venuts del Sant Jordi 2017 al Racó de lletres locals.

El Racó de lletres que canvien de mans
A banda de la venda i signatura de llibres, el Racó ha organitzat aquest any el Racó de lletres que canvien de mans, espais d'intercanvi de llibres entre els ciutadans, que van estar distribuïts al llarg de la Rambla de Sant Jordi. Els punts, amb nom d'escriptors que tenen dedicat un carrer o un espai a Ripollet, es van instal·lar durant tot el dia, amb mobles cedits pel Rastro Reto. El Racó demanarà al Patronat de Cultura que pugui donar continuïtat a aquesta experiència, obrint alguns espais d'intercanvi fixes en llocs concrets del municipi.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal