fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC organitza un xerrada sobre la situació dels refugiats sirians -Política- 19/04/2017

El representant de l'Agrupació de Defensa Forestal de Sabadell i voluntaris de Bombers en Acció, Juan Manuel Jaime, oferirà la xerrada sobre 'Els refugiats, la vergonya d'Europa'. Aquesta està organitzada pel PSC de Ripollet i tindrà lloc aquest dimecres, 19 d'abril, al Centre Cultural. Jaime explicarà el seu testimoni com a voluntari en diverses expedicions humanitàries, primer en rescats marítims i després als camps de refugiats de Grècia. L'acte és obert i s'hi ha convidat expressament a les entitats de la vila.

El PSC organitza un xerrada sobre la situació dels refugiats sirians -Imatge 1-El PSC organitza un xerrada sobre la situació dels refugiats sirians -Imatge 2-El PSC organitza un xerrada sobre la situació dels refugiats sirians -Imatge 3-

Segons va avançar, en roda de premsa, el primer secretari de l'agrupació socialista, Luís Tirado, l'activitat té per objectiu "donar a conèixer la situació i què es pot fer des del món local, ja que Espanya no està complint". Per Tirado, "mentre aquesta gent està patint, el govern del PP no només no està actuant, sinó que està posant pals a les rodes. No hi ha justificació per no donar cobertura".

Pròximes activitats
La xerrada forma part dels "actes oberts" que ha començat a organitzar la nova executiva del PSC. Així mateix, Tirado va anunciar que també estan muntant una tanda de reunions amb tots els moviments i entitats locals i "executives obertes", que començaran per Can Mas i seguiran per Maragall, Can Tiana, etc.

Revista anual
A la roda de premsa, el primer secretari del PSC, Luís Tirado, va avançar que aquest Sant Jordi es repartirà la revista anual dels socialistes, on presentarà el seu nou equip i s'analitza el programa de Decidim, que segons el grup de l'oposició "s'està incomplint en un 90%". Finalment, preguntat per la polèmica de la benzinera, Tirado va reclamar una rectificació de Decidim per les acusacions sobre suposats "interessos foscos" expressades en un recent article de coalició. No obstant això, va veure factible que el PSC acabés votant a favor del canvi d'ubicació, sempre i quant es doni solució al problema d'aparcament de l'escola El Martinet, als "camins segurs" i a l'estudi sobre l'impacte del futur rentacotxes.

Fotos:
- Juan Manuel Jaime, en una xerrada a Montcada (laveu.cat)
- Roda de premsa a l'agrupació local del PSC
- Cartell de la xerrada




Continguts relacionats amb aquest:
- Xerrada: Els refugiats, la vergonya d'Europa [Agenda]
AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal