fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Ecologia, gastronomia i cultura es combinen a la XIX Fira dels horts -Cultura- 03/04/2017

El parc de la Xemeneia va acollir una primavera més la tradicional Fira dels horts, organitzada per l'AV de Can Clos. Duran tot el dia, els visitants van poder gaudir d'una mostra de productes artesans i ecològics, venda de flors i plantes, actuacions musicals i activitats infantils. A més, l'entitat veïnal va oferir una sardinada per esmorzar i rom cremat a la tarda. A migdia es va fer un dinar de germanor, amb paella per a un centenar de persones.

Ecologia, gastronomia i cultura es combinen a la XIX Fira dels horts  -Imatge 1-Ecologia, gastronomia i cultura es combinen a la XIX Fira dels horts  -Imatge 2-Ecologia, gastronomia i cultura es combinen a la XIX Fira dels horts  -Imatge 3-Ecologia, gastronomia i cultura es combinen a la XIX Fira dels horts  -Imatge 4-Ecologia, gastronomia i cultura es combinen a la XIX Fira dels horts  -Imatge 5-

La valoració de la 19a edició de la Fira ha estat positiva per part de l'AV de Can Clos, que també va organitzar una recollida d'aliments, obsequiant a les persones que col·laboraven amb sabó ecològic fet per ells mateixos.
Quant a les actuacions musicals, el públic va gaudir de la guitarra i la veu de Luís Sánchez i José Gabriel Calderón al matí i de Víctor Palacios i Antonio Reyes a la tarda. Tot i la pluja de la tarda, totes les activitats es van poder celebrar amb normalitat. La fira va comptar, un any més, amb la col·laboració de Jardinet i l'Ajuntament de Ripollet.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal