fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
S'inicia el joc lingüístic 'A l'abril cada paraula val per mil' que porta el català als aparadors -Cultura- 31/03/2017

Aquest mes d'abril, i amb motiu de la diada de Sant Jordi, es durà a terme la campanya 'A l'abril cada paraula val per mil', que dóna el tret de sortida l'1 d'abril fins al dia 20 d'abril. Les botigues de Ripollet que s'hi adhereixin exhibiran un cartell al seu aparador amb una paraula catalana relacionada amb el món del comerç. Els participants del joc, que poden tenir qualsevol edat, comptaran amb unes butlletes que contenen unes determinades paraules. L'objectiu del joc és descobrir els establiments on es troben les paraules de la seva butlleta. Aquestes butlletes es podran trobar als comerços adherits, al Centre Cultural, a la Biblioteca o al web http://bit.ly/basesabril. A la butlleta caldrà posar-hi la llengua d'origen del mot i el segell de l'establiment.

S'inicia el joc lingüístic 'A l'abril cada paraula val per mil' que porta el català als aparadors -Imatge 1-S'inicia el joc lingüístic 'A l'abril cada paraula val per mil' que porta el català als aparadors -Imatge 2-S'inicia el joc lingüístic 'A l'abril cada paraula val per mil' que porta el català als aparadors -Imatge 3-S'inicia el joc lingüístic 'A l'abril cada paraula val per mil' que porta el català als aparadors -Imatge 4-

Les butlletes s'hauran de dipositar a les urnes repartides pels comerços, la Biblioteca i el Centre Cultural. El 23 d'abril, en el marc de la festa de Sant Jordi, es farà el sorteig dels premis entre totes aquelles butlletes que hagin estat correctes. Serà a les 13 h a la Carpa del Drac de la plaça de Pere Quart. La pretensió del joc 'A l'abril cada paraula val per mil' és fer visible la diversitat lingüística que amaguen les paraules de la llengua catalana. L'activitat és una nova eina de cohesió, de participació i de cultura en un treball conjunt de l'Oficina de Català de Ripollet, la Unió de Comerciants de Ripollet, els establiments col·laboradors de Voluntariat per la llengua, la Biblioteca i l'Ajuntament de Ripollet.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal