fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 17 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Jordi Turull presideix la presentació oficial del PDECAT a Ripollet -Política- 28/03/2017

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, va ser a Ripollet el 27 de març en l'acte de presentació oficial del Partit Demòcrata Europeu Català, el PDECAT, partit hereu de Convergència Democràtica de Catalunya. En una sala d'actes del Centre Cultural plena, Turull va explicar que la formació ha de ser "una eina nova, d'acord amb les exigències de la ciutadania i d'una societat que ha evolucionat en moltes coses".

Jordi Turull presideix la presentació oficial del PDECAT a Ripollet -Imatge 1-Jordi Turull presideix la presentació oficial del PDECAT a Ripollet -Imatge 2-

En aquest sentit, Turull va manifestar que Catalunya viu "un moment transcendental, en un compte enrere de prendre la decisió més important dels darrers 300 anys", en referència al referèndum per la independència, moment en el qual el PDECAT ha de ser "l'instrument per l'endemà".

Finalment, el president del grup parlamentari de Junts pel Sí va lloar la tasca dels seus correligionaris ripolletencs assegurant que "són una gent amb ganes de fer molta feina, que estan a les verdes i a les madures, i preparada per als nous reptes del país".

Durant l'acte també es va presentar la nova executiva local del PDECAT, renovada parcialment al desembre, i presidida per Joan Fandos.

Fotos: Jordi Turull, al costat de Xavier Peñarando, regidor del PDECAT a Ripollet; i Joan Fandos, president local del PDECAT presentant oficialment el partit al Centre Cultural.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal