fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Ripollet és una de les poblacions de la comarca on més baixa l'atur durant el passat mes de febrer -Economia- 09/03/2017

L'atur registrat al febrer a Ripollet ha disminuït respecte a l'anterior mes de gener. De fet, Ripollet és un dels municipis del Vallès Occidental on l'atur s'ha reduït més. Durant el gener, hi havia un total de 2.855 persones desocupades, una xifra que ha baixat fins als 2.776 ripolletencs sense feina al mes de febrer. Això implica una reducció de 79 persones. És una disminució del -2,3% de la taxa de l'atur, una xifra només superada a la comarca pel percentatge de Sant Llorenç Savall (-4,5%) i Polinyà (-2,3%).

Ripollet és una de les poblacions de la comarca on més baixa l'atur durant el passat mes de febrer -Imatge 1-

Si comparem aquesta xifra amb el nombre d'aturats que hi havia a Ripollet ara fa un any, aquesta disminució és encara més pronunciada. El mes de febrer de l'any 2016 va cloure amb una xifra de 3.238 aturats a Ripollet. És a dir, en un any la taxa d'atur a Ripollet s'ha reduït en un -14,8%, el que implica 462 aturats menys. Malgrat aquestes bones xifres, Ripollet encara té una taxa d'atur superior a la mitjana de la comarca, amb un 15,33% de la població activa a l'atur.

Pel que fa a les dades generals de la comarca, el Vallès Occidental registra 57.429 persones aturades i la taxa d'atur se situa en un 13,36%. La tendència a la baixa de l'atur s'ha reproduït a la comarca i a tot Catalunya. Actualment, a Catalunya es comptabilitzen 452.342 aturats, per sota de la línia vermella dels 500.000 que fa un any se superava amb escreix.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal