fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 23 de novembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Tot a punt per a les jornades de portes obertes dels centres d'educació primària i secundària -Educació- 22/02/2017

La pròxima setmana s'iniciaran les jornades de portes obertes als centres d'educació primària i secundària de Ripollet, com a pas previ al procés de preinscripció per al curs 2017-2018. El primer en obrir les seves portes serà l'institut Can Mas, que dimecres 1 de març oferirà als pares i mares dels futurs alumnes la possibilitat de conèixer el centre i el seu projecte educatiu, així com resoldre qualsevol dubte que tinguin. Serà a les 17.30 hores.

Tot a punt per a les jornades de portes obertes dels centres d'educació primària i secundària -Imatge 1-Tot a punt per a les jornades de portes obertes dels centres d'educació primària i secundària -Imatge 2-Tot a punt per a les jornades de portes obertes dels centres d'educació primària i secundària -Imatge 3-

Les jornades de portes obertes s'allargaran fins al 18 de març. El període de presentació de sol·licituds de preinscripció per al segon cicle d'educació infantil (P3), educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria tindrà lloc del 23 de març al 4 d'abril. Per conèixer els horaris de les portes obertes als centres educatius de Ripollet, podeu consultar el document adjunt.


Icona Fitxer PDF - 0,07 Mb - ripollet-edu-portes-obertes-210217.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal