fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Generem ocupació possibilita la contractació de sis persones per part d'empreses i comerços locals -Economia- 14/02/2017

El passat mes de gener, el Patronat Municipal d'Ocupació (PMO) va fer públiques les subvencions de la línia d'assignacions econòmiques publiques per al foment de l'ocupació i la consolidació del teixit empresarial i comercial del municipi sota el nom de "Generem Ocupació amb Empreses". En total, aquestes ajudes han possibilitat la contractació de sis persones per part d'empreses i comerços locals.

Generem ocupació possibilita la contractació de sis persones per part d'empreses i comerços locals -Imatge 1-Generem ocupació possibilita la contractació de sis persones per part d'empreses i comerços locals -Imatge 2-

Aquest programa compta amb el suport tècnic i econòmic del Pla Metropolità de Suport a les Politiques Socials Municipals 2016-2019 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Les subvencions han estat per a les següents empreses:

- TENEOACTIVOS SL : 1 Auxiliar administrativa
- BOLSOS CISA SL : 1 Dependenta de botiga
- COMEAL INSTALACIONES SL : 1 Auxiliar Tècnic d'Instal·lacions
- L'ARIADNA COMUNICACIÓ SCP : 1 Repartidor de publicitat
- ALU-COBA INTERIORISMO SLU : 1 auxiliar de muntatges
- TINSAL ELECTRODOMÉSTICOS SL : 1 dependent de botiga

Programes de formació a persones en actiu
D'altra banda, el passat 17 i 18 de gener, es varen dur a terme les accions formatives adreçades als treballadors contractats, en el marc de diversos programes de formació. Es tracta del programa de formació ambiental a l'Ecoparc de Montcada i Reixac, amb visita a la planta d'abocament de residus o depuradora i taller sobre "Energia i canvi climàtic, cicle d'aigua i recursos i residus"; el progrma de formació per a la millora de la ocupabilitat, i el programa de formació en prevenció de riscos laborals i primers auxilis, aquest realitzat a les pròpies instal·lacions del Patronat Municipal d'Ocupació.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal