fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Alumnes de l'escola Gassó i Vidal participen en un projecte artístic de foment de la pau -Educació- 13/02/2017

L'artista alemanya Rose Marie Gnausch, fundadora del moviment Elephants for Peace, ha visitat recentment l'escola Gassó i Vidal de Ripollet, per explicar el seu projecte i agraïr als alumnes el treball cooperatiu fet en el marc d'aquest projecte. Els alumnes han fet un treball d'anàlisi, cooperació, reflexió i recerca, utilitzant la creativitat i el joc com a eines per al desenvolupament d'una cultura per a la pau. Finalment, cada classe ha creat un elefant, figura conductora del projecte, com a símbol universal de pau.

Alumnes de l'escola Gassó i Vidal participen en un projecte artístic de foment de la pau -Imatge 1-Alumnes de l'escola Gassó i Vidal participen en un projecte artístic de foment de la pau -Imatge 2-Alumnes de l'escola Gassó i Vidal participen en un projecte artístic de foment de la pau -Imatge 3-Alumnes de l'escola Gassó i Vidal participen en un projecte artístic de foment de la pau -Imatge 4-Alumnes de l'escola Gassó i Vidal participen en un projecte artístic de foment de la pau -Imatge 5-


Elephants for Peace és un projecte que utilitza l'art i la creativitat com a eines principals per a la resolució de conflictes. La seva nova destinació és El Fòrum Mundial de la Pau que es celebrarà a Amman, Jordània, l'any 2017. Durant la seva visita, l'artista els va ensenyar elefants d'arreu del món i els va explicar que ha triat la figura de l'elefant, perquè és un animal que no abusa de la seva mida per dominar els altres animals.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal