fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Ciutadans demana la retirada de la pista d'skate al parc de Gassó Vargas -Política- 08/02/2017

El grup municipal de Ciutadans s'ha mostrat contrari a la instal·lació d'una pista d'skate al parc de Gassó Vargas. En una roda de premsa celebrada el 7 de febrer al vespre, el portaveu de la formació, Josep Gabarra, va assegurar que aquesta pista "crea malestar als veïns" de la rambla dels Pinetons. Gabarra va puntualitzar que el seu partit "no vol criminalitzar aquest esport", l'skating, sinó que considera que el lloc per instal·lar la pista "no és l'adequat".

Ciutadans demana la retirada de la pista d'skate al parc de Gassó Vargas -Imatge 1-Ciutadans demana la retirada de la pista d'skate al parc de Gassó Vargas -Imatge 2-

El portaveu municipal de C's també va denunciar que l'Ajuntament no hagi comptat amb l'opinió dels veïns sobre la instal·lació de dos ferros per a la pràctica de l'skate al parc de Gassó Vargas, on actualment hi ha una pista poliesportiva. "Per a qualsevol activitat hi ha un tràmit d'al·legacions per saber si s'afecta algun dret, i en aquest cas l'alcalde ha tirat pel dret. Estem rotundament en contra de la ubicació de la pista sense tenir en compte els veïns", va dir Gabarra.

Des de C's també es van queixar que en el Ple de gener es va formular una pregunta a l'alcalde sobre la pista d'skate "que no va ser contestada". Per aquest motiu, Gabarra va anunciar que la seva formació tornarà a fer la pregunta "de manera més contundent perquè es replantegin la instal·lació d'aquesta pista" durant el Ple de febrer que se celebrarà el dia 23.

Els veïns i veïnes es queixen dels sorolls nocturns

Durant la roda de premsa, Gabarra va estar acompanyat de diversos veïns i veïnes de la rambla dels Pinetons, els quals van recordar que "ja estem lluitant pels sorolls que fan els joves a les nits, amb carreres de motos i més. Cada dia fem una mitjana de quatre o cinc trucades a la Policia Municipal", va explicar una veïna que va voler mantenir-se en l'anonimat perquè diu estar amenaçada per alguns d'aquests joves.

En contra de la instal·lació dels ferros per a l'skate al parc de Gassó Vargas, des de l'Associació de Veïns de Can Vargas s'estan recollint signatures. L'entitat també ha convocat per al 10 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, una reunió a la seva seu per tractar el tema. Des de l'Associació de Veïns apunten que el 22 de novembre van entrar una instància a l'Ajuntament per exigir la retirada dels ferros, però que no els han contestat.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal