fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Entra en funcionament un servei d'assessoria per a joves sobre la Garantia Juvenil -Joventut- 01/02/2017

El pròxim dilluns, 6 de febrer, a les 13 h, es farà al Centre Cultural una nova xerrada sobre la Garantia Juvenil, una iniciativa europea per reduir l'atur entre els joves de 16 a 29 anys que no treballen ni estudien. Aquesta xerrada està organitzada per la regidoria de joventut, el Patronat Municipal d'Ocupació i el Consell Comarcal del Vallès Occidental. A més, a partir d'ara, els joves podran informar-se o inscriure's en aquest programa a través d'un nou servei d'assessorament quinzenal, que es durà a terme els dilluns al matí al Casal de Joves (rbla. de Sant Jordi, 6).

Entra en funcionament un servei d'assessoria per a joves sobre la Garantia Juvenil -Imatge 1-Entra en funcionament un servei d'assessoria per a joves sobre la Garantia Juvenil -Imatge 2-

Aquest servei requereix cita prèvia i es pot reservar hora trucant al telèfon 935 046 024 o bé enviant un correu electrònic joventut@ripollet.cat.

Al Casal de Joves trobaran una atenció personalitzada, tant per a la inscripció a la Garantia Juvenil com per informació dels diferents programes. També s'acompanya als joves en el procés d'inserció laboral, recerca i adquisició de competències per l'ocupació. Igualment, s'ofereix un assessorament personalitzat a través d'entrevistes i tutories, informació i derivació als recursos formatius existents i la possibilitat de participar en tallers grupals per a joves.

Els requisits i tota la informació complementària es pot consultar també al web de la Generalitat.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal