fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El president de l'ANC, Jordi Sànchez, omple la sala d'actes del Centre Cultural -Política- 31/01/2017

La sala d'actes del Centre Cultural es va omplir a vessar dilluns al vespre, 30 de gener, per assistir a la xerrada del president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez. L'acte, organitzat per Ripollet per la Independència (secció local de l'ANC), formava part de la campanya engegada per l'ANC per apropar les raons dels independentistes a aquelles zones catalanes menys afins a la separació de Catalunya d'Espanya.

El president de l'ANC, Jordi Sànchez, omple la sala d'actes del Centre Cultural -Imatge 1-El president de l'ANC, Jordi Sànchez, omple la sala d'actes del Centre Cultural -Imatge 2-

Sànchez va iniciar el seu parlament fent un repàs del moviment social que, al seu parer, ha fet de l'independentisme una opció majoritària a Catalunya. El president de l'ANC va contraposar el pes de la mobilització de la societat catalana a la resposta del govern espanyol centrat en la judicialització de l'independentisme.

Sànchez va acabar el seu parlament fent una crida a una nova mobilització, la convocada pel 6 de febrer a un quart de nou del matí, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, on es jutjaran l'expresident Artur Mas i les exconselleres Joana Ortega i Irene Rigau per haver permès la convocatòria del 9N.

Entre els representants municipals presents a la xerrada cal destacar la de l'alcalde, José María Osuna, i la del regidor de Cultura, Oriol Mor. A més, també hi van ser presents la regidora d'ERC-JpR, Lurdes Serra, i el del PDECAT, Xavier Peñarando.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal