fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 28 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim Ripollet posa en marxa un equip de treball que impulsi el projecte de la residència d'avis -Política- 13/12/2016

La coalició Decidim Ripollet ha reiterat a través d'una nota de premsa el seu compromís amb la reivindicació d'una residència de gent gran a Ripollet. Decidim recorda que l'alcalde José M. Osuna ha indicat en diverses ocasions que la reivindicació de la residència per la gent gran és "molt necessària per a Ripollet". La coalició considera que és "molt important escoltar i compartir les propostes que, amb un ampli consens, es fan des de la ciutadania", i assenyalen el cas de la reivindicació de la residència com una d'elles.

Decidim Ripollet posa en marxa un equip de treball que impulsi el projecte de la residència d'avis -Imatge 1-

Amb l'objectiu d'avançar cap a aquest objectiu, Decidim Ripollet explica que ha posat en marxa un equip de persones per a que treballin en diferents àmbits implicats en aquesta qüestió: recollida i actualització de les necessitats actuals, possibles vies de finançament, diferents models de residències, etc. Aquest equip de treball té la intenció de proposar projectes que puguin ser debatuts per la ciutadania, recollir les propostes i aportacions, i elaborar un projecte consensuat que es pugui presentar de forma unitària a les administracions superiors. En l'escrit, Decidim Ripollet insisteix que no vol "que aquestes propostes es quedin al calaix, com ja havia passat anteriorment". La coalició admet les dificultats que comporta el projecte, a causa de la situació econòmica actual, però, tot i això, sentencia que "pren el compromís de treballar en ferm per aconseguir la Residència amb el suport de totes les veïnes i veïns".

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal