fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 8 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Club de Jubilats i Pensionistes convoca una nova manifestació a les 17 hores per a la residència -Societat- 23/11/2016

El Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet prepara per a dijous, 24 de novembre, una nova manifestació per reivindicar la construcció d'una residència per a la gent gran a Ripollet. Sota el lema 'Menys burocràcia i més compromís', els manifestants sortiran a les cinc de la tarda des de davant del pavelló Joan Creus i es dirigiran a l'Ajuntament, on més tard tindrà lloc el Ple Ordinari de novembre.

El Club de Jubilats i Pensionistes convoca una nova manifestació a les 17 hores per a la residència -Imatge 1-

La manifestació arriba després que el Club de Jubilats s'hagi reunit amb tots els partits amb representació municipal per fer-los saber les seves reivindicacions. Els jubilats apunten que totes les formacions els han donat el seu suport, però la seva intenció és que la construcció de la residència entri en els pressupostos de la Generalitat per a l'any vinent.

En aquest sentit, el Club recorda que el PP ha instat el Parlament a pronunciar-se sobre la residència de Ripollet. A més, l'entitat ha enviat una carta a la consellera de Benestar Social, Dolors Bassa, per demanar-li una entrevista. En cas que no tinguin resposta ni per part del Parlament ni per la consellera, els jubilats no descarten noves mobilitzacions, aquest cop a la mateixa Generalitat.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal