fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 6 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'Escola Els Pinetons celebra els seus 10 anys -Educació- 11/11/2016

'L'escola pública que volem' és el títol de la jornada pedagògica que Els Pinetons ha organitzat per al pròxim dissabte, 12 de novembre, en el marc del seu 10è aniversari. L'acte comptarà amb les intervencions de Gino Ferri, expert en educació i formador de mestres de Reggio Emilia, a Itàlia, i la pedagoga Pilar Benejam. Els Pinetons ha organitzat aquesta activitat amb l'Associació de Mestres Rosa Sensat i preveu comptar amb més de 120 mestres d'arreu de Catalunya.

L'Escola Els Pinetons celebra els seus 10 anys -Imatge 1-L'Escola Els Pinetons celebra els seus 10 anys -Imatge 2-

L'educació, un dret
Els actes de celebració dels 10 anys del centre, tots ells en defensa de l'escola pública, continuaran el pròxim 30 de novembre, amb un acte al Teatre Auditori sobre els drets de la infància. Hi intervindran Jaume Funes, que va ser defensor dels Infants del Síndic de Greuges, així com de diverses ONG que treballen amb nens refugiats.

Els dies 12, 13 i 14 de maig, el centre acollirà unes jornades en defensa de l'escola pública, amb la presència de tots els agents educatius i la participació de famílies i nens. L'objectiu és poder cloure les jornades amb una declaració conjunta.

L'escola també té previst celebrar una jornada de caràcter més lúdic per celebrar els seus 10 anys de vida. Serà dissabte, 4 de març, amb jocs i activitats, però encara resta per decidir si serà a l'escola o al parc dels Pinetons. A més, durant el curs, aniran organitzant activitats d'art i música. Actualment, el centre compta amb 701 alumnes de P3 a 6è.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal