fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Ordinari del 27 d'octubre del 2016 -Plens- 27/10/2016

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 27 d'octubre, una nova sessió ordinària del Ple Municipal. L'ordre del dia compta amb 8 punts i 6 mocions. Entre els punts hi haurà el nomenament de la nova regidora de Ciutadans, Caridad Pérez, que substituirà Íngrid Miró, i el nomenament del representant municipal en la gestora de la Mancomunitat Intermunicipal Cerdanyola-Ripollet-Montcada. També s'aprovarà inicialment l'ordenança per a la prevenció i el control dels mosquits i una modificació puntual del Pla General Metropolità del carrer Verge de Montserrat (Zona industrial 22a) per adequar-se al Pla Territorial Metropolità.

Avanç del Ple Ordinari del 27 d'octubre del 2016 -Imatge 1-

Pel que fa a les mocions, Ciutadans n'ha presentat una per garantir l'accés universal dels llibres de text a Catalunya. Ara Decidim en presenta una en suport de la plataforma 'Trans*forma la salut', que reclama un nou model de salut. La tercera moció que es debatrà està presentada per la regidora no adscrita, Mònica Laborda, en contra de la LOMCE i de suport a la retirada de les avaluacions finals a l'ESO i el Batxillerat. El grup d'Esquerra Republicana ha presentat una moció de suport a la iniciativa ciutadana 'Anem a mil' per un salari mínim de mil euros. El Partit dels Socialistes n'ha presentat una altra demanant la millora del servei del Bus Exprés E4. Per últim, els grups municipals de PSC, ERC i ADecidim han registrat una moció conjunta sobre el soterrament de l'autopista C-58 al seu pas per Ripollet.

El Ple començarà a les 19.30 hores i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal