fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'Associació d'Amics del Martinet renova el seu compromís amb l'escola i la infància -Educació- 20/10/2016

L'Associació d'Amics del Martinet va escenificar el passat dimecres, 19 d'octubre, l'obertura de la seva segona etapa, en un acte, celebrat al Centre Cultural, davant un gran nombre mestres i famílies de l'escola El Martinet. La nova Junta va repassar la feina feta fins al moment, destacant l'organització d'una vintena de trobades pedagògiques i el finançament de l'edició de quatre llibres i un documental, entre altres.

L'Associació d'Amics del Martinet renova el seu compromís amb l'escola i la infància -Imatge 1-L'Associació d'Amics del Martinet renova el seu compromís amb l'escola i la infància -Imatge 2-L'Associació d'Amics del Martinet renova el seu compromís amb l'escola i la infància -Imatge 3-L'Associació d'Amics del Martinet renova el seu compromís amb l'escola i la infància -Imatge 4-L'Associació d'Amics del Martinet renova el seu compromís amb l'escola i la infància -Imatge 5-

Com a objectius de futur, Amics del Martinet s'ha marcat l'increment de socis, l'edició de la nova revista Creuamars i fomentar una implicació de les famílies encara major. En aquest sentit, a finals d'any s'organitzarà una trobada pedagògica adreçada no només a mestres sinó també a les famílies.

Així mateix, l'Associació va renovar el compromís de l'entitat amb l'escola, el barri de Can Mas i la defensa dels drets dels infants. En aquesta nova etapa, la presidència anirà a càrrec del formador de l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB, Carles Parellada. Continuaran a la Junta l'expresident, Jordi Jorba, que passa a ser tresorer i Meritxell Bonàs, que serà la secretària.

Per ampliar informació de l'associació, fer-se soci, inscriure's a les trobades pedagògiques i comprar els llibres editats per l'escola, consulteu la web d'Amics del Martinet.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal