fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 2 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'Aula d'Extensió Universitària endega el curs parlant de la veu i la música -Educació- 11/10/2016

La cantant i compositora Marina Sagarra serà l'encarregada d'obrir el 8è curs de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran, amb una conferència sota el títol 'El món de les veus i els seus colors'. Com és habitual, aquesta sessió serà oberta a tothom i tindrà lloc al Teatre Auditori. Serà aquest dimarts, dia 11 d'octubre, a les 19 h. Sagarra, que té molta experiència en conferències arreu del món, també cantarà en aquest acte inaugural.

L'Aula d'Extensió Universitària endega el curs parlant de la veu i la música -Imatge 1-

Aquest trimestre a l'Aula també es tractaran temes com l'home de Neandertal, la vida i obra de Ramon Llull i El Bosco i es tancarà el trimestre parlant novament de música. Julià López, president de l'Aula, destacava a l'Info de Ripollet Ràdio la conferència del ripolletenc Eloi Isern sobre el medi natural de Ripollet. En aquest sentit, López explica que "una de les nostres fites és poder aconseguir que el màxim nombre de gent de Ripollet ens pugui aportar els seus coneixements amb les conferències".

L'Aula d'Extensió Universitària comença el curs amb uns 170 socis, motiu pel qual l'entitat ha decidit "tancar inscripcions i convertir-les en llista d'espera, perquè tenim un aforament limitat al Centre Cultural", segons explica López. A banda de les conferències, l'Aula també programa diverses sortides i tallers durant el curs.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal