fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Nou èxit d'assistència de la 2a Nit de Tapes i de la Nit de Comerç -Economia- 03/10/2016

Molts veïns es van acostar dissabte 1 d'octubre al vespre al Mercat Municipal per degustar les tapes que havien preparat els paradistes i es van atansar a la rambla de Sant Jordi per veure el gènere que hi exhibien els comerciants de la Unió de Comerciants (UCR). La vetllada havia de començar a les 20 hores, però minuts abans el carrer ja estava ple de visitants. Per alguns passadissos del Mercat es feia difícil caminar, a causa de l'acumulació de ripolletencs que s'hi van acostar per tastar les tapes.

Nou èxit d'assistència de la 2a Nit de Tapes i de la Nit de Comerç -Imatge 1-Nou èxit d'assistència de la 2a Nit de Tapes i de la Nit de Comerç -Imatge 2-Nou èxit d'assistència de la 2a Nit de Tapes i de la Nit de Comerç -Imatge 3-Nou èxit d'assistència de la 2a Nit de Tapes i de la Nit de Comerç -Imatge 4-Nou èxit d'assistència de la 2a Nit de Tapes i de la Nit de Comerç -Imatge 5-

Una novetat de la Nit de Tapes és que es van instal·lar taules per menjar més còmodament les tapes, i que la gent va aprofitar per reunir-se en petits grups d'amics i familiars. En definitiva, una vetllada que deixa molt bon sabor de boca als paradistes del Mercat i als membres de la Unió de Comerciants que hi van prendre part.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal