fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Arriba la 2a Nit de Tapes del Mercat i la Unió de Comerciants s'engresca a tornar a sortir al carrer -Economia- 30/09/2016

Aquest dissabte, 1 d'octubre, la rambla de Sant Esteve i el Mercat Municipal viuran un vespre molt especial. A partir de les 20 hores, se celebra la 2a edició de la Nit de Tapes, en la qual els paradistes del Mercat Municipal oferiran elaborades tapes i begudes a bon preu. La Nit de Tapes es va estrenar l'any passat amb un gran èxit d'assistència, ja que va coincidir amb el Survival Zombie. Els paradistes del Mercat Municipal esperen tanmateix que enguany es repeteixi l'afluència de veïns. Els visitants podran degustar tapes al preu d'1, 2 i 3 euros. Per altra banda, totes les begudes valdran 1 euro. A més, enguany, els paradistes han preparat algunes novetats, com ara taules per seure a l'exterior o música per gaudir de la vetllada.

Arriba la 2a Nit de Tapes del Mercat i la Unió de Comerciants s'engresca a tornar a sortir al carrer -Imatge 1-Arriba la 2a Nit de Tapes del Mercat i la Unió de Comerciants s'engresca a tornar a sortir al carrer -Imatge 2-Arriba la 2a Nit de Tapes del Mercat i la Unió de Comerciants s'engresca a tornar a sortir al carrer -Imatge 3-

Paral·lelament, els comerciants de la Unió de Comerciants (UCR) s'hi sumaran amb una nova edició de la Nit del Comerç. Els comerços de la UCR instal·laran els seus estands a la rambla de Sant Esteve, davant del Mercat Municipal, amb una variada oferta: estètica, moda, calçat, complements, llaminadures, moda íntima, serveis a l'empresa, òptica, etc.

La 2a Nit de Tapes i la Nit del Comerç es durà a terme des de les 20 hores fins a la mitjanit de dissabte. És una activitat organitzada per la UCR i el Mercat Municipal, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet.

Fotos: Imatges de l'edició passada de la Nit de Tapes i de la Nit del Comerç, i cartell d'aquesta edició.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal