fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
El Teatre Auditori acull la jornada d'inici del curs escolar del Centre de Recursos Pedagògics -Educació- 08/09/2016

El Teatre Auditori del Mercat Vell va acollir tot el matí de dijous, 8 de setembre, la jornada d'inici del curs escolar 2016-2017 que organitzava el Centre de Recursos Pedagògics de Ripollet, Montcada i Reixac i Santa Perpètua de Mogoda.

El Teatre Auditori acull la jornada d'inici del curs escolar del Centre de Recursos Pedagògics -Imatge 1-El Teatre Auditori acull la jornada d'inici del curs escolar del Centre de Recursos Pedagògics -Imatge 2-El Teatre Auditori acull la jornada d'inici del curs escolar del Centre de Recursos Pedagògics -Imatge 3-

En aquesta jornada es van presentar experiències d'aula que integren els recursos digitals per promoure l'intercanvi d'experiències i les bones pràctiques en l'ús de la tecnologia educativa. L'acte també va servir per compartir experiències innovadores. L'alcalde de Ripollet, José María Osuna, va tancar l'acte llançant una aposta per l'educació pública de qualitat i reivindicant la millora dels equipaments educatius i contra l'exclusió social.

Aquesta jornada es realitza cada any en un dels tres municipis que abasta el Centre de Recursos Pedagògics. L'any passat es va realitzar a Santa Perpètua de Mogoda i el darrer cop que es va celebrar a Ripollet va ser el 2013 i va tenir com a escenari el Centre Cultural.

Els centres que hi van participar van ser:

Col·legi Sagrada Família: Screewie (finalista del concurs de programació i robòtica del Mobile APPs Award). Presentarà David Granados.

Institut Rovira-Forns: Geocatxing, amb Josep Maria Guiu.

Escoles de Montcada: Contes Encadenats, treball cooperatiu de les escoles de Montcada i Reixac, amb Conxita Roca.

Escola Tatché: Els set mons a l'Educació Infantil, amb Patricia Acebo. I Presentació TIC-Medi al Cicle Superior, amb Santi Bravo.

Escola Anselm Clavé: Fem reptes. Fem connexions i hipòtesis, de Mar Tarrés. I Food around the world, amb David López.

Escola Escursell: Treball cooperatiu per parelles a través dels racons, presentat per Àngels Sarrió, Àngels Avellaneda i Marga Mas.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal