fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
La Plataforma d'AMPA recull signatures a Change.org per a la construcció del quart institut -Educació- 19/07/2016

La Plataforma d'AMPA de Ripollet ha obert una petició a la web Change.org per recollir signatures per demanar la construcció d'un quart institut al municipi. La Plataforma vol aconseguir 2.500 firmes per enviar la sol·licitud de construcció del centre educatiu a la directora dels Serveis Territorial d'Educació al Vallès Occidental, Carme Vigués. Fa unes setmanes, Vigués va assegurar que aquest institut no es faria perquè quedaria buit en cinc anys.


En la petició a Change.org, la Plataforma explica la seva lluita per reclamar la construcció del quart institut. Una lluita que va començar el 2012, quan es paralitza la construcció d'aquest equipament. El 2013, l'entitat va mantenir una trobada amb l'aleshores director dels Serveis Territorials d'Educació, Lluís Baulenas, qui els va comunicar que es farien ampliacions als tres instituts en funcionament.


Les negociacions no van arribar a bon port i la Plataforma va crear l'any passat una comissió per fer públic el problema de la massificació que tindrà la secundària a Ripollet en pocs anys. Fins i tot el passat curs "ja hi va haver classes que van començar a tenir ràtios enormes en espais minúsculs". Per aquest motiu, l'entitat assegura que "la solució per garantir amb qualitat l'escolarització de l'alumnat és la construcció d'un quart institut públic, que ja estava previst".

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal