fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 5 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Els comerços locals surten al carrer per oferir descomptes i ofertes -Economia- 11/07/2016

Una vintena de comerciants locals van participar aquest diumenge, 10 de juliol, a la primera Festa del Comerç al Carrer, fins ara coneguda com a Ripostock, organitzada per la UBR amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet. Tot i que la calor va fer que els visitants triguessin en arribar, finalment la rambla de Sant Jordi es va animar cap al vespre.

Els comerços locals surten al carrer per oferir descomptes i ofertes -Imatge 1-Els comerços locals surten al carrer per oferir descomptes i ofertes -Imatge 2-Els comerços locals surten al carrer per oferir descomptes i ofertes -Imatge 3-Els comerços locals surten al carrer per oferir descomptes i ofertes -Imatge 4-Els comerços locals surten al carrer per oferir descomptes i ofertes -Imatge 5-

La jornada va comptar amb comerços de productes i serveis variats, però especialment de roba, calçat i articles de perfumeria i regals. També es va instal·lar un estand de la parada de menuts Letty & Pere del Mercat Municipal, que és la primera associada a la UBR. Els més petits, a més, van poder gaudir de tallers i activitats amb la col·laboració de La Careta Teatre i inflables gratuïts. La UBR també va repartir globus i va instal·lar un photocall per als visitants.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal