fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 27 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Esquerra nega negociacions per entrar al govern però hi manté el diàleg en aspectes concrets -Política- 26/06/2016

Esquerra Republicana ha emès un comunicat en el qual assegura que "ara com ara, no hi ha cap conversa oberta o proposada per tal d'elaborar qualsevol tipus d'acord o pacte en relació a l'estabilitat o la governabilitat de l'Ajuntament de Ripollet entre Esquerra i Decidim".

Esquerra nega negociacions per entrar al govern però hi manté el diàleg en aspectes concrets -Imatge 1-

Els republicans han realitzat aquest aclariment després que el 18 de juny denunciessin el trencament de converses amb Decidim quan aquest partit es va fer enrere en la proposta perquè Esquerra entrés al govern local. El 20 de juny, Decidim va emetre un comunicat en el qual mostrava la seva sorpresa per les declaracions dels republicans i apuntava que "totes les vies de diàleg segueixen obertes i van per bon camí per arribar a un acord de governabilitat a favor de les polítiques de canvi al nostre Ajuntament".

Des d'Esquerra asseguren que les negociacions tenien com a "únic objectiu elaborar una proposta de govern, la qual permetria a Esquerra entrar al govern". Una proposta que hauria de ser validada per l'assemblea dels republicans. Les negociacions, però, "finalitzen en el moment en què Decidim retira la proposta de govern", segons el comunicat d'Esquerra.

Malgrat acabar les converses per entrar al govern, els republicans asseguren que "ambdós grups seguim amb el diàleg ja existent sobre aspectes com, per exemple, les al·legacions del nostre grup al Pla de Mobilitat o els acords dels pressupostos de 2016, entre d'altres".

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal