fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
ERC-JxR acusa Decidim de trencar les negociacions per a un acord d'estabilitat -Política- 20/06/2016

Esquerra Republicana-Junts per Ripollet (ERC-JxR) acusa Decidim de trencar les negociacions per formar un acord d'estabilitat amb el Govern municipal. En roda de premsa, divendres passat 17 de juny, Lurdes Serra, portaveu dels republicans al Ple municipal i Jordi Soldevila, president de l'agrupació local, van donar tota la responsabilitat del trencament dels contactes a la coalició de Decidim. Segons els republicans, en les darreres setmanes, el grup municipal de Decidim els havia ofert entrar al govern, amb les regidories de Comerç i Mercat, Indústria, Turisme i Protecció animal, a més d'una tinença d'alcaldia. Amb la bona entesa d'aquests primers contactes, les dues agrupacions es van emplaçar a una primera reunió negociadora, que va tenir lloc divendres, 10 de juny. En aquesta primera trobada oficial, segons van explicar Lurdes Serra i Jordi Soldevila en roda de premsa, el grup de Decidim decideix retirar aquesta proposta i trencar les negociacions. "Decidim va al·legar motius estrictament polítics i aritmètics, preferint apostar per una força que, a parer nostre, poc té a veure amb l'esquerra i amb els postulats progressistes", va assenyalar Jordi Soldevila.

ERC-JxR acusa Decidim de trencar les negociacions per a un acord d'estabilitat -Imatge 1-

La portaveu d'ERC-JxR al Ple municipal, Lurdes Serra, va indicar que se sentien "sorpresos i decebuts per aquesta situació" i va acusar Decidim de "poca valentia política i de patir moltes mancances". Serra va manifestar que "en altres municipis s'han pogut tirar endavant polítiques de canvi, malgrat estar en minoria, buscant acords puntuals depenent de cada tema".

Participació en la Diada per l'Alliberament LGTBI
Esquerra Republicana es va sumar dissabte 18 de juny a la jornada festiva i reivindicativa de la Diada per l'Alliberament LGTBI. Al seu local, s'hi van donar cita dues militants d'ERC molt implicades en el compliment de les polítiques d'igualtat. Es tractava de Carme Porta, activista LGTBI i feminista, que és actualment assessora en polítiques d'igualtat del govern de la Generalitat, i Mireia Mata, actual directora general d'igualtat de la Generalitat. Carme Porta va participar més tard en la presentació de l'Informe sobre l'Homofòbia de l'Observatori contra l'Homofòbia.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal