fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 13 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El diputat del PP Daniel Serrano visita el mercat setmanal en el marc de la precampanya electoral -Política- 10/06/2016

El diputat del Partit Popular Daniel Serrano va visitar Ripollet aquest dimecres, 8 de juny. Serrano va passejar pel mercat setmanal en un acte emmarcat en la precampanya electoral per als comicis del 26 de juny. Va aprofitar l'ocasió per parlar amb els veïns i escoltar-los. Per a Serrano, "el Partit Popular a la circumscripció de Barcelona té possibilitats de créixer, de millorar el resultat de 4 diputats del mes de desembre". El diputat creu que, malgrat que les eleccions coincideixen amb un cap de setmana llarg, això no serà impediment per a que la gent voti. "Estic convençut que els espanyols i els catalans saben el que ens juguem i es bolcaran a les urnes per a que a Espanya hi hagi un govern definitivament", ha indicat.

El diputat del PP Daniel Serrano visita el mercat setmanal en el marc de la precampanya electoral -Imatge 1-El diputat del PP Daniel Serrano visita el mercat setmanal en el marc de la precampanya electoral -Imatge 2-El diputat del PP Daniel Serrano visita el mercat setmanal en el marc de la precampanya electoral -Imatge 3-El diputat del PP Daniel Serrano visita el mercat setmanal en el marc de la precampanya electoral -Imatge 4-El diputat del PP Daniel Serrano visita el mercat setmanal en el marc de la precampanya electoral -Imatge 5-

Serrano, que és secretari del Comitè de Drets i Garanties del PP de Catalunya i portaveu del partit a Cornellà de Llobregat, va estar acompanyat en la seva visita, pel representant del PP a Ripollet, Víctor Diéguez, i altres membres locals del partit.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal