fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Bona afluència d'assistents a les activitats del Dia Internacional dels Museus -Cultura- 23/05/2016

Aquest cap de setmana, del 21 i 22 de maig, el Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata es va sumar al Dia Internacional dels Museus amb diferents activitats. Dissabte al vespre, unes 90 persones es van congregar per gaudir de la sessió especial de les Nits de Música, dedicada a Federico García Lorca i Enric Granados i del concert acústic que van oferir els Delta Road Riders. Les activitats de la Nit dels Museus es va celebrar al pati del Molí d'en Rata.

Bona afluència d'assistents a les activitats del Dia Internacional dels Museus -Imatge 1-Bona afluència d'assistents a les activitats del Dia Internacional dels Museus -Imatge 2-Bona afluència d'assistents a les activitats del Dia Internacional dels Museus -Imatge 3-Bona afluència d'assistents a les activitats del Dia Internacional dels Museus -Imatge 4-Bona afluència d'assistents a les activitats del Dia Internacional dels Museus -Imatge 5-

Quant a les activitats de diumenge, una de les novetats d'enguany va ser la celebració de visites teatralitzades al Molí d'en Rata. Va ser una activitat que va aplegar un bon nombre de públic i que va agradar als assistents per l'espontaneïtat i rigor en les explicacions. El Dia Internacional dels Museus es va completar amb l'exhibició d'una col·lecció d'objectes de farmàcia i microbiologia cedida per la família d'Ernest Boquet. Els objectes ja s'havien presentat amb motiu del nomenament de Boquet com a fill predilecte de Ripollet. Però, en aquesta ocasió, s'ha volgut remarcar els estris, a l'espera de formalitzar una nova donació per part de la família de més objectes del farmacèutic per completar la col·lecció.

El Dia dels Museus també va ser una bona oportunitat per gaudir de l'exposició 'Les riuades de 1962', aprofitant les portes obertes del CIP. La mostra serà substituïda ben aviat, previsiblement durant aquest estiu i abans de la Festa Major.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal